Символіка

Вашій увазі пропонується якісне виготовлення символіки України:  герб, прапор, та ін. Матеріал: полістирол та ПВХ-пластик, з нанесенням аплікацій із самоклеючих плівок (ORACAL).

Шановні замовники!
Не просте і важке економічне становище в нашій країні – це ще не привід позбавляти наших улюблених дітей яскравих, корисних наглядових посібників, що розвивають. Так як ми, для виготовлення нашої продукції, працюємо тільки з імпортними матеріалами, які закуповуються і продаються з прив’язкою до іноземної валюти, ми змушені трохи підняти ціни на основні матеріали (ПВХ-пластик, оргскло, плівки, що самоклеяться і т.д.).
І ми шукаємо варіанти здешевлення нашої продукції.
ЕКОНОМ-ВАРІАНТ
Пропонується замість ПВХ-пластику використовувати екологічно чистий, що володіє практичними та універсальними характеристиками, жорсткий і міцний – гофрокартон. Це вологостійкий, багатошаровий картон (виготовляється з німецької сировини), що має кілька гофрованих і кілька плоских шарів загальною товщиною = 7 мм.
Зовнішній вигляд готового стенду на щільному картоні нічим не відрізняється від зовнішнього вигляду на ПВХ-пластику!
Технологія виготовлення стендів така сама, як і на пластиці!
Зображення наноситься на плівку, що самоклеїться, за допомогою повнокольорового друку. Потім зображення додатково ламінується і наноситься на картон. Вироби окантовуються золотим молдингом.
«ЕКОНОМ – ВАРІАНТ» поширюється лише на вироби прямокутної форми зі стороною не більше 64 см.
Можливо трохи заокруглені вироби виготовляти прямокутної форми.

Додатково всі стенди комплектуються «кишенями» для аркушів формату А4, А5 та ін для розміщення змінної інформації. «Кишеньки» виготовляються з прозорої глянсової ПВХ-плівки ECO-CLEAR товщ. 0,3-0,5мм (економ-пропозиція) і, за бажанням, з оргскла товщ. = 1мм за додаткову оплату. «Кишеньки» надійно закріплені на стендах. Малюнки та назви на виробах можуть змінюватись за бажанням замовника. Про каталог малюнків можна додатково дізнатися контактним телефоном або електронною поштою. Замовник може пропонувати свої варіанти виробів, надіславши ескізи на електронну пошту або факсом, і ми розробимо їх для Вас.

Вироби з кодами 578010, 578014, 578014-1, 578016-578018, 578026-578028, 578033 – це є фото з мобильного телефона.

Ціни можуть коригуватися. Індивідуальний підхід до кожного замовника.

Радий співпрацювати з Вами!

← Школа Детский сад →

Comments are closed.